Work with Qt lorem ipsum ipsum dolor lorem sit amet.

Bij Medi-Market Group (ex Medicare-Market) beogen wij de markt voor gezondheids- en wellnessproducten te laten evolueren ten voordele van onze klanten.

Om onze missie te volbrengen, zijn wij vooral op zoek naar gepassioneerde mannen en vrouwen die dit gemeenschappelijke doel delen: de beste verzorgings- en wellnessproducten toegankelijker maken voor zoveel mogelijk mensen. Dat is wat wij de "democratisering van gezondheidsexpertise" noemen.
Om daarin te slagen, moeten wij zeer grote assortimenten doeltreffend beheren, zo efficiënt mogelijk zijn om de kosten te verlagen en toch de nodige tijd behouden voor het belangrijkste: de begeleiding van onze klanten.


Wat ook uw rol in de onderneming is, u zult actief meewerken aan dat doel. U zult moeten jongleren tussen verschillende beroepen. Daarom zijn wij vooral op zoek naar medewerkers die met ondernemingszin zijn, die nauwgezet zijn, die eerlijk zijn, die goed presteren, die goed luisteren.

 

 

Onze waarden

Onze cultuur wordt gedragen door onze waarden. Onze medewerkers omarmen deze waarden en stralen deze uit naar onze klanten.

Leider

Wij zijn dé referentie en doen er alles aan om onze positie als marktleider verder te verstevigen

Efficient

Dankzij een wendbare organisatie en aangepaste tools realiseren we onze strategie

Gepassioneerd

Wij ademen gezondheid en welzijn, elke dag opnieuw

Eerlijk

Wij communiceren open en respectvol. Wij vertrouwen elkaar

Familiaal

Wij gaan voor verbondenheid en erkennen de kwaliteiten van elke collega. Enkel SAMEN geraken we vooruit

« Expertise rond gezondheid en welzijn toegankelijk maken voor iedereen »

Werken bij Medi-Market

Volg ons op...